5 flexelős nyári frizura a fürtös férfiaknak

Mi férfiak egyre kalandvágyóbbak vagyunk a frizuránkat illetően, és teljesen egyetértünk ezzel! Ilyen például a férfi dauer. Bár a 80-as években vált divatossá, a mai stílusok sokkal jobban néznek ki (gondoljunk csak Timothee Chalamet-re), és határozottan nem bénák.

Bizonyíték arra, hogy a férfi daueroltatás annyira dögös lett? Már egy hashtag is foglalkozik vele, és a TikTok menő srácai videókat osztanak meg a hajuk átalakításáról, a szalonszéktől a stílusos eredményig. Akár volument szeretnél adni, akár csak egy vidám változásra vágysz, a fürtök lehetnek azok, amire a hajad vágyik.

Arra azonban készülj fel, hogy körülbelül három-öt órát kell a szalonban töltened, hogy a hajadat vegyileg kezeljék. Bár dönthetsz úgy is, hogy magad csinálod, a professzionális munka jobb eredményt hoz, és hosszabb ideig tartanak a fürtök (körülbelül három-hat hónapig, míg az otthoni dauerolással csak néhány hétig).

Először viszont nézd meg az alábbi stílusokat, hogy inspirálódj a következő frizurádhoz.

Fürtök átmenettel

nyár férfi stílus divat haj frizura tippek

Az oldalsó és hátsó részek halványításával ápolt és áramvonalas megjelenést kölcsönözhetsz a dauer hajadnak. Ezek szép kontrasztot alkotnak a kócos felső részhez képest, és kiemelik a fürtök magasságát és térfogatát. Ez remek választás, ha kerek arcformával rendelkezel, és a hossz illúzióját szeretnéd kelteni.

Közepes fade fürtökkel

nyár férfi stílus divat haj frizura tippek

A daueroltatás még mindig visszafogott maradhat, ha csak egy enyhe hullámot választasz, amelyhez egy ilyen közepes fade párosul. A közepesen halványított fürtök igazán klasszikusnak tűnnek, megfelelő egyensúlyt teremtenek, és elegánsabbá teszik a fürtöket.

A modell a magazinokból

nyár férfi stílus divat haj frizura tippek

Ez az egyik legklasszikusabb dauer stílus a férfiak számára. Választhatod, hogy az oldalsó és hátsó részek hosszúkásak maradnak, mint a képen, vagy fazonírozhatod, de ennek a fazonnak a legfontosabb jellemzője a hosszú rojt. Remek választás, ha széles homlokodat szeretnéd elfedni, vagy ha csak egy könnyedén vagány megjelenésre vágysz.

A fürtös Mullet

nyár férfi stílus divat haj frizura tippek

Nem a dauer az egyetlen 80-as évekbeli trend, ami visszatért. A mullet is visszatért. A két trendet kombinálhatod egy olyan stílussal, mint ez, amely elölről hátrafelé fürtökkel és borotvált oldallal párosul. Ha a mullet önmagában még nem igazán mered bevállalni, ez a stílusos megjelenés meggyőzhet téged arról, hogy olyan átalakuláson menj keresztül, amely igazán frissnek és modernnek tűnik.

Magas Fade fürtökkel

Fade stílus tippek a Redsnél olvass bele

A volumenes fürtök a tetején, kombinálva a magas fade-val, határozottan merész és éles megjelenést eredményez. Itt csak a legfelső részt göndörítik, a többit pedig rövidre vágják, ami a klasszikus dauer stílus friss és modern változatát eredményezi.

Tetszett az inspirációs cikkünk? Maradj velünk, mert temérdek hasonló cikket tervezünk írni!

Tetszett a cikkünk? További férfias tartalmakért látogass el Facebook oldalunkra vagy akár üzletünkbe is!

Felratkozás

Utóbbi bejegyzések

kopaszodó frizura haj stílus Reds budapest belváros

A férfiak kopaszodása nagyon is valós dolog. A férfiak mintegy 70%-át érinti életük során, és 25%-uknál már 30 éves korban jelentkeznek az első jelek. A

Read More »
budapest reds belváros hajvágás fodrászat barbershop tippek trükkök frizura

Előző cikkünkben feltettünk egy izzasztó kérdést, vajon ciki, vagy teljesen okés, ha nem beszélgetsz a fodrászoddal, miközben vágja a hajadat? Ha kíváncsi vagy mire jutottunk,

Read More »
belvárosi fodrászat budapest körút tippek haj stílus férfiaknak Reds

A rövid válasz: igen normális, egyáltalán nem gond, ha nincs kedved beszélgetni a fodrásszal. A fodrászok emberközpontú munkájukból adódóan pedig kiválóan olvasnak a testbeszédből és

Read More »