Mesélünk magunkról

Kellett egy hely

Kellett egy hely, ahol férfiaknak teremthetünk modern frizurákat és ahol nem kell órákat várakozni…

Reds Budapest Férfi Gyorsfodrászat

Nem tudod milyen az profi, mégis laza hangulat férfi hajvágás közben?

Szakmánkat tekintve mind fodrászok vagyunk, ugyanakkor ugyanolyan hétköznapi, dolgozó, elfoglalt férfiak, mint bárki más. Pont ezek miatt futottunk bele többször is abba a problémába, hogy nincs olyan hely, ami nekünk szól, ha hajvágásra vagy szakálligazításra van szükségünk. Bármerre mentünk, mindenhol órákat kellett várakozni vagy a hölgy fodrászoknak esetlegesen nem tudtuk úgy átadni, hogy mit szeretnénk, ahogy a srácok egymás között meg tudják beszélni.

Így született meg a gondolat egy gyors, férfiaknak szóló fodrászatról. Megszületett a REDS ötlete! Ez volt az a hely, ahová az esti randi előtt gyorsan be tudsz ugrani, ahová akkor is mehetsz, ha reggel döbbensz rá, hogy borzalmas a hajad vagy ha napközben beesik egy fontos tárgyalás. Egy hely, ami a lazításról, lazaságról, mégis a vérprofi légkörről szól. Ez a Reds Budapest!

2017-ben nyitottuk meg kapuinkat, mint Budapest első férfi gyorsfodrászata. Eleinte az alapkövetelmény a tempóra összpontosult, mégis megőrizve a kifogástalan minőséget, ami egy komoly elvárás, főleg, hogy mindig megfizethetőek tudtunk maradni.

Mára elértük a régi álmunkat, Budapest legprofibb fodrászai pedig napról napra várják a különleges légkörre vágyó férfi vendégeket.

Gyere be, próbáld ki, vidd a hírünket! Éld meg és élvezd a REDS hangulatát!

Ilyen egy nap a REDS-nél: