6 vagány stílusa a Mullet férfi frizura trendnek

Akár egy 80-as évekbeli gyerek vagy, aki nosztalgiázik fiatalkorának trendjei iránt, akár csak valaki, aki mindig készen áll egy vicces hajátalakításra, örömmel fogod tudni, hogy a dauer mullet trend visszatért. Ez volt a kedvenc country-sztárok (Billy Ray Cyrus) és profi baseball-játékosok frizurája annak idején, de a hajviselet az évek során a változó trendek miatt kissé rossz hírnévre tett szert.

Ma az ikonikus stílus – amelyet gyakran úgy jellemeznek, hogy “elöl üzlet, hátul buli” – visszatért, és a buli izgalmasabb, mint valaha! A fiatal hírességek, például a K-pop sztárok, felkapták az őrületet, és modern külsőt adtak neki, ami igazán frissen és stílusosan néz ki. Sőt, a trend olyannyira elterjedt, hogy még a nők is felkapták, köztük olyan híres sztárok, mint Zendaya és Miley Cyrus.

Ha készen állsz arra, hogy ezt a két ’80-as évekbeli trendet, a mulletet és a dauer-t a modern időkbe ültesd át, görgess tovább 10 stílusért, amit a cikk végére mindenképp ki akarsz majd próbálni.

Mini mullet

mini mullet férfi haj stílus javaslat

Ha még nem állsz készen arra, hogy egy teljes mulletet viselj, de mégis szeretnél felugrani a vonatra, próbáld ki ezt. A hátulja épphogy a tarkó fölé ér, és az oldala sem olyan rövid, ráadásul a dauerolásnak köszönhetően remek textúrája van. Ez a mullet finom változata, de még mindig az ikonikus stílus jellegzetes sziluettjét viseli.

Mullet + Quiff

mullet quiff menő séró nyár férfi

Bár a mulletet a modern korba is áthozhatod, a retro útvonalat is követheted, ha ez inkább a te stílusod. Itt a hátsó rész dauerolt, és a vállakig ér, míg a felső rész és az eleje fésülve van. Ez egy elegáns, 50-es évek ihlette megjelenés, amelyhez a mullet sziluett révén extra élességet adunk.

A modell a magazinokból

rövid mullet javaslat haj stílus

A mullet vágás talán polarizáló – vagy tetszik, vagy nem – de itt egy jó középút. Éppen megfelelő hosszúságú, a tarkóig ér, laza fürtökkel, amelyek szép és természetesnek tűnő textúrát adnak a fakó oldalrészek mellett, amelyek nem túl erősek. Ez az ideális megjelenés azok számára, akik a trendet visszafogottan szeretnék meglovagolni.

A fürtös Mullet

laza hajstílus srácok nyár tipp

Válaszd a laza fürtöket a szoros fürtök helyett, hogy a mullet könnyednek és természetesnek tűnjön. Itt a hullámok a hajad teljes hosszát átfogják a hajkoronától a vállakig, így adva hozzá hangerőt és textúrát, ami olyan sok karaktert kölcsönöz a stílusnak. Ne feledkezz meg a borotvált oldalakról sem a jellegzetes mullet megjelenésért.

Klasszikus Mullet

klasszikus séró tippek és javaslatok

Ha igazi rajongója vagy a mulletnek, akkor nem hibázhatsz, ha az egyszerű és klasszikus útvonalat választod. A képen látható stílus a tipikus hosszú hát és rövid oldal sziluett, fürtök mindenhol, és finoman kifakult oldal. Ez egy könnyed megjelenés, amely igazán megragadja a mullet szellemét. Ennél ikonikusabbat nem is kaphatsz!

Mullet designnal

mullet reds menő hajkorona tipp hogyan legjobb legnépszerűbb

Egyre kreatívabbak vagyunk, ha hajtervezésről van szó, és ezt a kreativitást kihasználhatod, hogy új lendületet adj a mulletednek. Íme egy példa egy klasszikus göndör mulletre, amely az oldalába vésett vonalakkal modern vonzerőt kapott. Kísérletezz bátran a dizájnokkal – ezek mindenképpen extra vagány hatást adnak!

Tetszett a cikkünk? További férfias tartalmakért látogass el Facebook oldalunkra vagy akár üzletünkbe is!

Felratkozás

Utóbbi bejegyzések

nfl szakáll tippek férfiak frizura

Megannyi divat és stílus ikon megtalálható az NFl-ben, ezért hogy relevánsak maradjunk önmagunkhoz, nem a legjobban öltözködő játékosokat gyűjtöttük össze egy csokorba, hanem azokat, akiknek

Read More »
frizura tippek férfiak budapest reds javaslat

Nem kérdés, hogy egy férfi haja fontos része az általános megjelenésének. Annyi mindent kell figyelembe venni – stílus, hossz, mikor vágjuk le, milyen termékeket használjunk

Read More »
ősz haj stílus szürke fej reds budapest

Röiden: Só és bors.  Kezdjük azzal, amire a legkevésbé számítottunk! Ellenőrizzük a gondolkodásmódod erejét, és egyetlen kérdéssel kiderítjük, hogy alá vagy-e vetve a sztereotip gondolkodásnak:

Read More »