A legvagányabb szakállasok az NFL-ben

Megannyi divat és stílus ikon megtalálható az NFl-ben, ezért hogy relevánsak maradjunk önmagunkhoz, nem a legjobban öltözködő játékosokat gyűjtöttük össze egy csokorba, hanem azokat, akiknek a legvagányabb szakálla van. Inspirálódjatok!

RYAN FITZPATRICK

RYAN FITZPATRICK frizura haj

Ryan Fitzpatrick karrierje bizarr volt, de ő a szakállas focisták arca, mióta először növesztett szakállat a 2011-es szezonban. Fitzpatrick abban az évben a Buffalo Billsben játszott, és a Buffalo 2-0-s rajtot vett, amivel kiérdemelte az Amish Rifle becenevet. Miután a 3. héten a Buffalót a New England Patriots elleni valószínűtlen győzelemre vezette a 3. héten, Fitzmagic néven vált ismertté. Fitz és a Bills abban a szezonban kifulladt, és azóta egy maroknyi csapatnál megfordult.

JARVIS LANDRY

JARVIS LANDRY haj stílus szakáll vágás hogyan

Nem egészen tudta megismételni a karrierje elején elért számait, de ami a szakállas wide receivereket illeti, Landry közel áll a csúcshoz. Listánkon Odel Beckham Jr. helyére került.

EZEKIEL ELLIOTT

EZEKIEL ELLIOTT frizura stílus szakáll barber

A gyenge 2020-as szezon ellenére Ezekiel Elliott még mindig az NFL 5 legjobb futóhátvédje közé tartozik, és örökös első körös fantáziafutballista. Zeke a szakállas futójátékosok közül csak kevesek egyike, és szakálla hasonlít a futóstílusához – nagy, erős és az arcodba vágó. Ez az igazi definíciója az erőteljes szakállnak.

LEONARD FOURNETTE

LEONARD FOURNETTE haj frizura szakáll 2022

Miután a Jacksonville elküldte, Leonard Fournette utólagosan kezdte a 2020-as szezont. Csak a rájátszásban bukkant fel “Playoff Lenny”, és segített a Tampa Bayt a Super Bowl-bajnoksághoz vezetni. Az egykori LSU Tigris a kopasz, szakállas és gyönyörű, sűrű és erőteljes szakállstílusát képviseli.

KEENAN ALLEN

KEENAN ALLEN cut undercut kopasz szakáll style

Ha a szakállas wide receiverekről van szó, Keenan Allen a legbiztosabb választás a hosszútávra. 2020-ban megrázta az évszaknak tűnő évet, és jó számokat hozott ki ezzel. A liga legjobb wideoutjaként való következetességét csak a szakállas következetessége árnyékolja be. 2021-ben Allen egy kicsit megnyirbálta a szakállát, de még mindig több hosszal büszkélkedhet, mint a listán szereplők többsége. Persze, egy kicsit kócos, de tetszik az elkötelezettsége a természetesség mellett. 

Tetszett az inspirációs cikkünk? Maradj velünk, mert temérdek hasonló cikket tervezünk írni!

Tetszett a cikkünk? További férfias tartalmakért látogass el Facebook oldalunkra vagy akár üzletünkbe is!

Felratkozás

Utóbbi bejegyzések

kopaszodó frizura haj stílus Reds budapest belváros

A férfiak kopaszodása nagyon is valós dolog. A férfiak mintegy 70%-át érinti életük során, és 25%-uknál már 30 éves korban jelentkeznek az első jelek. A

Read More »
budapest reds belváros hajvágás fodrászat barbershop tippek trükkök frizura

Előző cikkünkben feltettünk egy izzasztó kérdést, vajon ciki, vagy teljesen okés, ha nem beszélgetsz a fodrászoddal, miközben vágja a hajadat? Ha kíváncsi vagy mire jutottunk,

Read More »
belvárosi fodrászat budapest körút tippek haj stílus férfiaknak Reds

A rövid válasz: igen normális, egyáltalán nem gond, ha nincs kedved beszélgetni a fodrásszal. A fodrászok emberközpontú munkájukból adódóan pedig kiválóan olvasnak a testbeszédből és

Read More »